Volledig mobiliteitsaanbod

Uitmuntende overname

Meer dan 85 jaar ervaring

Uitstekende klantenservice

1936: De start van het Celis autobedrijf

Familiebedrijf
De Volvo Celis Groep werd opgericht in 1936 door dhr. Desiré en Jerome Celis te Bevingen, deze zijn aanvankelijk begonnen met het herstellen van fietsen en bromfietsen, en hebben niet veel later de stap gezet naar het herstellen van auto’s en vrachtwagens. Vandaag hebben we vestigingen in Hasselt en Sint-Truiden.

In het jaar 1972 werd de fakkel overgedragen naar dhr. Celis Hugo en dhr. Vanden Boer Rik wat mede gepaard ging met een nieuw gebouw te Bevingen (nu Kringloopwinkel).

In 1992 werd het nieuwe gebouw ingehuldigd te Sint-Truiden en is door de jaren heen regelmatig getransformeerd (huidige site).

In het jaar 2003 werd de Volvo-dealer in Hasselt overgenomen door de Celis Groep en in 2019 werd het nieuwe gebouw ingehuldigd.

2019: Grootste Volvo-showroom van België

Celis Groep kocht de gebouwen aan het kruispunt van de Grote Ring-met de Kuringersteenweg in Hasselt al in 2016 van telecombedrijf Proximus, dat het gebouw vervolgens nog enige tijd huurde. In oktober 2018 gingen de verbouwingen van start en vandaag staat er de grootste Volvo-showroom van België met, gespreid over twee verdiepingen, ruimte voor 45 voertuigen.

Celis Groep investeerde uiteindelijk 7,5 miljoen euro in het gebouw, dat voortaan ook beschikt over een eigen carwash, een magazijn waar banden van klanten worden gestockeerd en een ondergrondse parkeergarage. Bovendien zijn we nu al klaar voor de auto van de toekomst. We beschikken over tien laadpalen voor elektrische auto’s en een snellader. 

 

 

2019: Stabiliteit en vakmanschap

Wie ‘Volvo’ zegt, denkt spontaan aan stabiliteit en vakmanschap. Net die twee ingrediënten vind je terug bij Volvo Celis: deze concessiehouder verkoopt en onderhoudt al drie generaties lang Zweedse kwaliteitswagens in Limburg. Vanaf het moment dat je de vestiging in Hasselt (de grootste showroom van het land) of Sint-Truiden binnenstapt, ervaar je de familiale sfeer en professionele service.

Veiligste auto en totaalservice!

.

 

 

 

2021: Celis draagt de fakkel over

In 2021 neemt Marc vanoverstraeten de Celis Groep over en brengt vele jaren Volvo passie met zich mee.

Francis Harnie werd tot CEO van de Celis Groep benoemd. Met zijn 30+ jaar internationale ervaring in de automobielsector is de toekomst van de Celis Groep verzekerd.